Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen en antwoorden

Waarom Instawings?

Instawings is vrij bijzonder aangezien je bij ons als één van de weinige echte Belgische volgers kunt kopen.

Waarom bieden jullie garantie aan?

Wij raden sterk aan om garantie bij de gewenste service te bestellen, omdat social media platforms de gekochte services kunnen verwijderen. Let op: dit doen wij dus NOOIT. De garantie betekent niet dat de service niet verwijderd kan worden, maar dat het wordt aangevuld als het wordt verwijderd. Dit is geen automatisch proces. Als je merkt dat het verwijderd is, neem dan contact op met onze klantenservice. Het wordt dan weer aangevuld.

Hoe krijg je meer instagram volgers zonder volgers te kopen?

Meer volgers op Instagram krijgen kan bijvoorbeeld door ze te kopen, maar er zijn nog meer manieren. Zo kun je ook gratis volgers krijgen. Bijvoorbeeld om goed je best te doen door goede content te plaatsen en de juiste hashtags te gebruiken. Hierdoor zijn de kosten lager. Er bestaat ook een app voor gratis instagram volgers maar daar moet je mee oppassen. In veel gevallen, nagenoeg 99% van de gevallen, moet je een email adres invullen en wanneer je dat doet ontvang je zeer veel spam. Een enkele keer ontvang je wel een paar nep volgers van een generator, maar dat is het dan ook. Wie naar Instagram hack zoekt komt bij dit zelfde soort sites uit. Gratis instagram volgers bestaat eigenlijk niet, tenzij mensen jou uit zichzelf gaan volgen, anders niet.

Moet ik nog iets doen vóór mijn bestelling?

Ja, zorg dat de privacy instellingen in jouw profiel worden ingesteld naar ‘openbaar’. Als dat niet het geval is kunnen we jouw bestelling NIET doorzetten. Je kunt testen of jouw profiel openbaar is door je profiel/post link te bekijken in incognito-modus op je browser. 

Is Instagram volgers kopen veilig?

Instawings is jaren actief en kan zonder enige twijfel mogelijk zeggen dat het 100% veilig en betrouwbaar is. Er is geen kans op een ban. Met een gerust hart kan er volgers gekocht worden bij ons!

Behoud ik al mijn volgers?

Over het algemeen zul je alle volgers behouden. Voor de extra boost is het tevens van belang om zelf actief te zijn wanneer je volgers hebt gekocht bij Instawings

 

Heeft u nog vragen?